2013. 04. 22. - Bemutatkozik a megye referense

Április 22-én, Jászapátiban mutatkozik be és ismerteti a Hálózat tevékenységét az MNVH Szolnok megyei referense. A Jászapátiak Baráti Egyesülete szervezésében lezajló konferencia célja a kommunikáció fejlesztése.

A közösség- és vidékfejlesztés tekintetében kiemelten fontos a kommunikációs eszközök alkalmazása és azok ismerete, amely hozzásegít az adományozókkal történő kapcsolatfelvételre. A konferencia célja, hogy olyan problémákon alapuló fejlesztési lehetőségeket, elméleti és gyakorlati ismereteket adjon a civil szervezetek számára, amelyek elősegítik hatékony kommunikációjukat. A résztvevők az elméleti, gyakorlati ismereteken túl betekinthetnek a reklám-, marketing-, PR-, média és internet világába, amelyek segítségével önmagukat és a vidéket is eladhatják, megismertethetik másokkal. A szervezők segítséget nyújtanak abban is, hogy a pályázók a különböző kommunikációs és egyéb tevékenységükhöz miként juthatnak támogatáshoz, továbbá bepillantást kaphatnak a pályázatírás fortélyaiba, a pályázatok menedzselésébe, és új pályázati lehetőségekről kaphatnak tájékoztatást.

A projekt a Magyar Nemzeti Vidéki Hálózat Elnökségének értékelése alapján, a Nemzeti Vidékfejlesztési Program Irányító Hatósága jóváhagyásával valósul meg.

A rendezvény magyar nyelven zajlik és térítésmentes, de regisztrációhoz kötött. A meghívó és a regisztrációs lap a csatolmányból letölthető.

Forrás: Jászapátiak Baráti Egyesülete, NAKVI

jelentkezési lap - meghívó