Pótfelvételi - Mezőtúr - 2012. ősz

Pasztorális (karitász) MA szak Mezőtúron

  • A pasztorális (karitász) MA képzést mezőtúron levelező képzési formában hirdetjük meg, államilag finanszírozott, illetve költségtérítéses formában (a tandíj összege: 80.000 Ft/félév).
  • A képzés párhuzamosan végezhető a főiskola által felkínált más MA-s képzésekkel is. Képzési idő: 4-6 félév.
  • Pótfelvételi jelentkezési határidő: 2012. szeptember 17.

A pótfelvételire történő jelentkezés határideje: 2012. szeptember 17-ig, közvetlenül a www.gfhf.hu honlapról letölthető jelentkezési lap kitöltésével. A jelentkezést követően szóbeli elbeszélgetésre kerül sor, melynek helyszíne: 5400 Mezőtúr, Petőfi tér 1., időpontja: 2012. szeptember 21., 10.00 óra. További tájékoztatás: www.gfhf.hu. tel: +36 62-425-738 /143 mellék.

A Gál Ferenc Főiskola Társadalomtudományi  és Szociális Képzési Kara, valamint Teológiai Kara mezőtúri képzési helyszínén is várja azokat az érettségizetteket vagy már diplomásokat, akik elkötelezettek az egyházi és szociális hivatások, a pedagógus pálya, a tudományok művelése és a közösségek szolgálata iránt.

Mezőtúron 2012 őszén hitéleti és pedagógiai levelező képzések indulnak a mezőgazdasági tartalmú felnőttképzések mellett. A felnőttképzések készítik elő a főiskolánk Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Intézete szervezésében két éven belül kezdődő mezőgazdasági, műszaki alapképzéseket (BA).

További információ hitéleti képzésekről