Bővült a Magyar Nemzeti Parkok Hetének programja

2013. 06. 06.
Bővült a Magyar Nemzeti Parkok Hetének programjaSzámos újdonsággal bővült a június 7-16. közötti Magyar Nemzeti Parkok Hete 2013 programjainak és akcióinak kínálata. A rendezvény alatt 20 százalékos kedvezménnyel vehetők igénybe a csatlakozó falusi szálláshelyek.

A Magyar Nemzeti Parkok Hete 2013 programot valamennyi hazai nemzeti parkban és további védett természeti területen tartják meg június 7-16. között. A rendezvény programjai, akciói számos újdonsággal bővültek, a folyamatosan frissülő információk megtalálhatóak a www.nemzetipark.gov.hu/mnph weboldalon

A programsorozat részeként június 7-én a Hortobágyi Nemzeti Park Látogatóközpontban, a Hortobágyon rendezett ökoturisztikai és természetvédelmi konferenciára még május 31-ig (péntekig) van lehetőség regisztrálni az eszter.czibik@vm.gov.hu e-mail címen.

A Magyar Nemzeti Parkok Hete 2013 teljes időtartama alatt (június 7-16.) 20 százalékos kedvezménnyel vehetők igénybe a csatlakozó falusi szálláshelyek.

A konferencia és a nyitóhétvége frissített programja, valamint a csatlakozó falusi szálláshelyek listája a cikk alján csatolmányként elérhető.

Szakmai nap 320 KB pdf
Szálláshelyek 350.88 KB pdf
Program 327.08 KB pdf

Forrás: mnvh.eu