Él a rendezvényes projektötleti felhívás!

Él a rendezvényes projektötleti felhívás!2013. 06. 03.
E hónapban június 20-ig a sokoldalú és fenntartható vidékfejlesztéssel kapcsolatos országos, térségi és helyi fórumok, események szervezésére vonatkozó projektötleteket várja leendő partnereitől az MNVH.

A projektötleteket június 1. és június 20. között lehet benyújtani. A közbeszerzési eljárás életbe lépése miatt a projektötleti felhívás eljárásrendje májusban módosult, így a korábbihoz képest változott a felhívás szövege is. A felhívás és a kitöltendő dokumentumok a Magyar Nemzeti Vidéki Hálózat (www.mnvh.eu) honlapján a vízszintes menüsorban található projektötleti felhívások menüpont rendezvények, fórumok, események szervezése almenüpontban érhetők el. A végső benyújtási határidő június 20., 23 óra 59 perc.

Projektötletet továbbra is csak előzetesen nyilvántartásba vett szervezet vagy személy nyújthat be a Hálózat felé. Az előzetes nyilvántartásba vételi kérelmet minden hónap első teljes hetében, a nyár első hónapjában június 3-tól június 10-e éjfélig nyújthatják be a lehetséges jövőbeni partnerek. Részletek az MNVH honlapján az Előzetes Nyilvántartásba Vétel menüpontban találhatók.

Az előzetes nyilvántartásba vétel előfeltétele a regisztráció. Regisztrálni bármikor lehet, és mindössze néhány percet vesz igénybe. Ha regisztrálni szeretne, kattintson az MNVH honlapján legfölül található Regisztráció linkre!

 

Forrás: NAKVI