Három projektötleti felhívás májusban!

Májustól újraindulnak az MNVH projektötleti felhívásai. A Hálózat három témában: ismeretátadás, rendezvények szervezése, valamint kiadványok készítése és sokszorosítása témakörben várja a projektötleteket partnereitől.

A projektötleteket május 1. és május 20. között lehet benyújtani. A közbeszerzési eljárás életbe lépése miatt valamennyi projektötleti felhívás eljárásrendje módosult, így a korábbihoz képest változtak a felhívások szövegei is. A felhívások és a kitöltendő dokumentumok a Magyar Nemzeti Vidéki Hálózat (www.mnvh.eu) honlapján a vízszintes menüsorban található projektötleti felhívások menüpontban érhetők el. A végső benyújtási határidő május 20., 23 óra 59 perc.

Projektötletet továbbra is csak előzetesen nyilvántartásba vett szervezet vagy személy nyújthat be a Hálózat felé. Az előzetes nyilvántartásba vételi kérelmet minden hónap első teljes hetében, a tavasz utolsó hónapjában május 6-tól május 12-e éjfélig nyújthatják be a lehetséges jövőbeni partnerek. Részletek az MNVH honlapján az Előzetes Nyilvántartásba Vétel menüpontban találhatók.

Az előzetes nyilvántartásba vétel előfeltétele a regisztráció. Regisztrálni bármikor lehet, és mindössze néhány percet vesz igénybe. Ha regisztrálni szeretne, kattintson az MNVH honlapján legfölül található Regisztráció linkre!

Forrás: NAKVI