Ismét terület- és vidékfejlesztési „csúcs” Lajosmizsén!

Május 10–11-én tizedik alkalommal kerül megrendezésre a Területfejlesztők Víkendje a Kistérségek Fejlesztéséért Tudományos Egyesület (KFTE) szervezésében, a Magyar Nemzeti Vidéki Hálózat (MNVH) támogatásával.

A terület- és vidékfejlesztési szakma az elmúlt években látványosan bővült. A számos konferencia, képzés és egyéb formális találkozások mellett szükség van arra, hogy e szakmai kör időnként kötetlenül – partnereinek társaságában – is találkozhasson, alkalmat adva egymás jobb megismerésére, szakmai kérdések megvitatására. Ennek szellemében immár tizedik alkalommal rendezik meg a Területfejlesztők Víkendjét Lajosmizsén, a találkozónak hagyományosan otthont adó Geréby Kúriában. A rendezvény első napján a Tervezés határai című szakmai konferenciára kerül sor, a második napon pedig kistérségi bejárásokon vehetnek részt a jelenlévők.

A rendezvényen történő megjelenés ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött. A rendezvényen való részvételi szándékot legkésőbb 2013. május 9. napjáig (csütörtök) 10:00 óráig kell jelezni a mellékelt jelentkezési lap mnvh@nakvi.hu e-mail címre való megküldésével.

A meghívó, a regisztrációs lap és a víkend részletes programja elérhető a csatolmányból.

Forrás: NAKVI