2013. 04. 10. - Konferencia az integrált vidékfejlesztésről

Április 10-én „Az integrált vidéktervezés jövőjének tudományos alapelemei” címmel rendeznek konferenciát a Magyar Mezőgazdasági Múzeumban. A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött, a jelentkezési határidő április 7.

„Az integrált vidéktervezés jövőjének tudományos alapelemei” címmel tartanak tudományos konferenciát április 10-én a Vajdahunyadvárban található Magyar Mezőgazdasági Múzeumban. Az eseményt a Nemzeti Agrárszaktanácsadási, Képzési és Vidékfejlesztési Intézet keretében működő Magyar Nemzeti Vidéki Hálózat, valamint a Magyar Tudományos Akadémia Közgazdaság- és Regionális Tudományi Kutatóközpontja szervezi.

A konferenciát V. Németh Zsolt vidékfejlesztésért felelős államtitkár, valamint Németh Tamás, a Magyar Tudományos Akadémia főtitkára nyitja meg.

A rendezvényen történő megjelenés ingyenes, de regisztrációhoz kötött. A részvételi szándékot legkésőbb 2013. április 7-éig (vasárnap) szíveskedjen jelezni az mnvh@nakvi.hu e-mail címre. A konferenciára történő jelentkezéseket a helyszín befogadóképességének és a megküldött regisztrációk sorrendjének figyelembevételével fogadják el. Ennek értelmében kizárólag a visszaigazolt regisztrációk érvényesek.

A rendezvény tervezett programja a cikk alatt, csatolmányként elérhető.

Meghívó 174.32 KB pdf
Program 238.41 KB pdf

Forrás: http://www.mnvh.eu/hirek/1265/20130402/konferencia-az-integralt-videkfejlesztesrol