Még lehet jelentkezni - meghosszabított jelentkezés 2012. október 30-ig

Figyelem!

A nagy érdeklődére való tekintettel, 2012. október 30-ig még lehet jelentkezni a költségtérítéses pasztorális tanácsadás és szervezetfejlesztés MA szakra. Tandíj költsége: 80.000 Ft/félév. Két lezárt félév után után át lehet jelentkezni államilag támogatott helyre.

A felvételin nincs nyelvvizsga követelmény, de alapesetben a diploma kiadásának feltétele egy élő idegen nyelvből tett középfokú, komplex B2 ( írásbeli és szóbeli) nyelvvizsga.

A jelenlegi új felsőoktatási törvény szerint azok a hallgatók, akik beiratkozásuk napján betöltötték a 40. életévüket, mentesülnek a nyelvvizsga követelmény alól. Ezt a követelményt 2015/2016. tanévben végzőknél lehet utoljára alkalmazni.

Aki még nem töltötte be a 40 éves korát, annak nincs kedvezmény. A képzés ideje alatt, a diploma kiadásához szükséges a nyelvvizsga megléte. A Gál Ferenc Főiskolán akkreditált nyelvvizsgát is lehet tenni. Azon hallgató, akinek nem sikerül a képzés végéig nyelvvizsgát szereznie, nem esik el az abszolutórium lehetőségétől. Az eredményes államvizsgáról a képzés végén ők is kapnak igazolást, ám a diplomájukat csak akkor kaphatják a kezükbe, ha hiteles nyelvvizsga bizonyítványt tudnak bemutatni.

Jelentkezési lap