Még lehet jelentkezni az ENRD videópályázatára

Még lehet jelentkezni az ENRD videópályázatáraFebruár 7-ig lehet jelentkezni a vidéki fiatalok életét bemutató, maximum három perces videóval az Európai Vidékfejlesztési Hálózat pályázatára. A Facebookon kiválasztott nyertes jutalma egy márciusi utazás Vilniusba.

Az Európai Vidékfejlesztési Hálózat (ENRD) február 7-ig várja a vidéki fiatalokról szóló kisfilmeket. A videók, amely legfeljebb három perc hosszúak lehetnek, bármiről szólhatnak, ami a vidéki fiatalsággal kapcsolatos.

Az mp4 vagy mov formátumú filmet vagy a linkjét, valamint egy szerzői jogi nyilatkozatot a video@enrd.eu címre kell elküldeni február 7-ig. A videókat ezután feltöltik az ENRD Facebook oldalára, ahol majd a leadott „like”-ok alapján rangsorolják azokat. Egy személy csak egy filmmel indulhat. A videókat lehetőleg angol felirattal is el kell látni.

A győztest meghívják a 2014 márciusában a litvániai Vilniusban tartandó ENRD Kommunikációs Eseményre, ahol elmondhatja, hogyan látja a vidéki fiatalság a vidékfejlesztés jövőjét Európában.

A részletes pályázati leírás – a beküldendő szerzői jogi nyilatkozattal együtt – angol nyelven ide kattintva érhető el.

Forrás: ENRD