Sikeres projektet zárta a Summa Vállalkozási, Tanácsadó és Kereskedelmi Kft.

Sikeres projektet zárta a Summa Vállalkozási, Tanácsadó és Kereskedelmi Kft.Tisztelt Lakosság! Kedves Érdeklődők!

A Summa Vállalkozási, Tanácsadó és Kereskedelmi Korlátolt felelősségű Társaság 1990.12.03-án jött létre. Jelenleg a cég ügyvezetői pozícióját Mátyus Mária Irén és Nagy Levente együttesen látja el.
A társaság fő tevékenységi köre számviteli, könyvvizsgálói, adószakértői tevékenység. Vállaljuk vállalkozások könyvelését, könyvvizsgálatot, adótanácsadást, vállalkozási tanácsadást, pénzügyi és üzleti tervek elkészítését, jogi tanácsadást, valamint gazdasági társaságok és civil szervezetek jogi és számviteli átvilágítását.

A cég székhelye Szolnokon a Táncsics Mihály út 3. fszt. 2. szám alatt található. Irodavásárlásunk az „Új Széchenyi Terv keretében, az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával” valósult meg.

2013. július 4-én megvalósított pályázatunk eredményeként létrehoztunk Abádszalókon a Gyöngyvirág út 9. szám alatt egy telephelyet. A pályázat „Az Európai Unió és a Magyar Köztársaság Kormánya által az Új Magyarország Vidékfejlesztési Program” Mikrovállalkozások létrehozása és fejlesztése címmel valósult meg 14.485.029 Ft támogatási összegből. Későbbiekben „Az Európai Unió és a Magyar Köztársaság Kormánya által az Új Magyarország Vidékfejlesztési Program” keretében eszközfejlesztésre 626.422 Ft támogatási összegből fejlesztettük irodai eszközflottánkat.

Irodai ügyfélfogadásra az alábbi elérhetőségeken, előre egyeztetett időpontban biztosítunk lehetőséget.
Telefonszámok: +3670/317-9493 vagy +3670/635-1117
e-mail: summavtkft@gmail.com

Forduljon hozzánk bizalommal, hogy hozzájárulhassunk vállalkozása sikeréhez!
Üdvözlettel:
Mátyus Mária Irén és Nagy Levente

Summa Vállalkozási, Tanácsadó és Kereskedelmi Korlátolt felelősségű Társaság - projektáblák