Szakmai kiadványok

A Falu - http://www.mnvh.eu/kiadvany/falu
A falu a vidékfejlesztők és környezetgazdák negyedévenként megjelenő kiadványa. A folyóiratban kiváló szakemberek, vidék- és területfejlesztők, polgármesterek, szociológusok és vállalkozók cikkei, tanulmányai foglalkoznak a vidék, a helyi társadalom és gazdaság, az ökológiai szemléletű környezetgazdálkodás valamint a civil szervezetek kérdésköreivel.
Kedvezményes előfizetési lehetőség „A falu„című szakmai folyóiratra! - Megrendelőlap


Magyar Vidéki Mozaik - http://www.mnvh.eu/kiadvany/magyar-videki-mozaik  
A Magyar Nemzeti Vidéki Hálózat időszakos kiadványa, a Magyar Vidéki Mozaik. Első, bemutatkozó száma 2012. márciusában jelent meg. Általában egy-egy témakörre fókuszálva jelentkezik a magazin.


Támogatott kiadványok - http://www.mnvh.eu/kiadvany/tamogatott_kiadvanyok

Ízelítő:

  • Színes HACS bemutatkozó
    Rövid és tömör: a Völgy Vidék Közösség LEADER Helyi Akciócsoport színes brosúrában mutatja be vidékfejlesztési stratégiáját, illetve a 2008 és 2012 között megvalósult fejlesztéseit.
  • Jászkunság 2012. 1–4. szám
    A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Tudományos Egyesület folyóiratának 55. évfolyamát Szabó László, a folyóirat egykori szerkesztője, a JNSZM Tudományos Egyesület emlékére jelentették meg.
  • Segítség a gazdálkodóknak és kistermelőknek
    November közepén jelent meg az „Üzleti tanácsok gazdálkodók és kistermelők részére” című ingyenes szakmai kiadvány, amely díjmentesen elérhető vagy letölthető.